Fancy er fra ren Lamleh linjer er velpelset og en feminin frøken .


Høyde 38cm 
født 19.07 2014
HD A
Øyelyst årlig Fri 2016 til 2020  En anmerkning høyre øyet  Ant.Suf 1.Ingen betydning for avl eller avkom.

Fancy er fra ren Lamleh linjer er velpelset og en feminin frøken .


Høyde 38cm
født 19.07 2014
HD A
Øyelyst årlig Fri 2016 til 2020 En anmerkning høyre øyet Ant.Suf 1.Ingen betydning for avl eller avkom.

N SE UCH Litomada's Gk's Fancy

Fancy vår vakre diamant er en glad harmonisk frøken , fantastisk rundt barna tasser etter i håp om å få være med i leken å så lykkelig når hun får  😄Ute på tur er hun i sitt ess å få springe fritt i høyt tempo er fantastisk ,i lek med kjæresten Charm og andre hunder. Lete opp gobiter i naturen er hun fantastisk til både de vi gjemmer og andre har mistet , så vi må følge godt med. Vi har prøvd henne på spor trening, og det var topp flott trening og Fancy syns dette er så gøy.

Hun er rolig i hjemmet kosete men trekker seg også tilbake når vi får besøk etter hun har fått hilst og fått kos sittet litt tett inntil , rusler hun gjerne inn på soveromet. Hun er som rasen beskrives reservert mot fremmede hilser men bryr seg lite .

Fancy har gjort det godt på utstilling og fått supre kritikker. På første utsilling NKK Lilehamer etter fylte 2 år tok hun sitt siste store Cert 2016 ble hun Norsk Utsilling Champion. Og kunne skilte med to store cert og ett lite i en alder av 2 År og har plasert seg på topp og gjort det meget bra med flotte plaseringer og innehar flere Bir og Bim.I 2018 fikk hun sitt første Cert i Sverige Nordisk utstilling i Svenstavik der hun ble beste champion tispe og ble best i rasen Bir og med Nordisk Cert,og kan nå også titulere seg Svensk Campion N SE UCH.

Hun er kort og godt er herlig hund og vi elsker henne 

                     Wenche

helse resultater

dette gene

Nyeste kommentarer

03.01 | 09:37

Hei
Vi mistet vår kjære Shira 27/9-21😔 hun ble over 13 år, men sørger hver dag😭 kunne tenkt meg en tispe lik den beige som er på nest nederste bilde🥰

04.03 | 10:16

Så hææærlig ❤🐶

03.03 | 21:41

Gratulerer så mykje! 😍🇳🇴 Gler oss til å sjå bilder!

02.03 | 23:36

Gratulerer ❤🐶

Del denne siden