Informasjon til valpekjøpere

Våre foreldredyr er testet i henhold til retningslinjer hos NTTK og NKK og de er DNA testet.

Vi stiller også noen krav til våre valpekjøpere som blir kontraktfestet ang.helsesjekker dvs.alle vaksiner og årlig helsesjekk hos vetrinær.Hundene skal HD rønkes før fylte 18mnd og og øyelyses ved 1 års alder ved 3 og 5 år.Ved levering av valp skal det være tegnet forsikring,noen valpekjøpere velger å vidreføre vår forsikring i Agria,da går det sømløst  og uten karensdager.Vi melder i fra til Agria så blir hver og en kontaktet

Våre hunder kommer fra høyt premierte linjer

Foreldredyra er harmoniske og rolige hunder som bjeffer sjelden.Valper fra oss vokser opp i hjemmemiljø og blir vandt til husets lyder, barnebarna er ofte innom på besøk og overnatting. Samt de vil være sammen med voksne og andre barn og hunder og blir tatt med på bilturer. Vi vil gjøre vårt beste for at valpene blir godt preget, bli trygge og harmoniske og få et godt grunnlag.

Valpene vil bli levert med valpepakke : Kjøpekontrakt/stamtavle .valpefor.Forhånds reg i NKK.Forsikring fram til levering.Veterinærattest, chipmerket, vaksinert og gitt ormekur. Teppe med lukt fra valpebingen. en leke,  Info om rasen, info pelsstell og ny valp i huset.

Utstilling er ikke et krav vi stiller, men er jo kjekt om noen vil prøve.

Pelsstellkurs/sosialt treff vil også bli arrangert og håper selvfølgelig at dere vil komme.

Dere er selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt om dere trenger råd, veiledning eller bare fortelle hvordan valpen utvikler seg.

Bruk gjerne hjemmesiden for å sende en hilsning😄

         Ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat 

                                Hilsen Wenche og Bjørn    (Mob 41088213 eller 90723230 )

Nyeste kommentarer

03.01 | 09:37

Hei
Vi mistet vår kjære Shira 27/9-21😔 hun ble over 13 år, men sørger hver dag😭 kunne tenkt meg en tispe lik den beige som er på nest nederste bilde🥰

04.03 | 10:16

Så hææærlig ❤🐶

03.03 | 21:41

Gratulerer så mykje! 😍🇳🇴 Gler oss til å sjå bilder!

02.03 | 23:36

Gratulerer ❤🐶

Del denne siden