Om du ønsker deg en Tibetansk terrier må du like å stelle pels.
Den skal bades hver 8-10 dag ,litt avhengig hvor du bor. Bor du i by med mye trafikk eksos og støv, ukentlig bad anbefales.Etter bad skal den fønes helt tørr, så en god føner er et must en du kan regulere tempraturen på. Du vil merke når hunden får lengre pels så  vil en skitten pels dra med seg mye mere skitt ,blader og sand inn. I en ren pels vil det ikke feste seg så godt og falle ut. Hunden bør børstes og gres ukentlig en til to ganger er en anbefaling spes. til førstegangs tibbeeiere .Jeg anbefaler å gre valpen daglig den første tiden for å venne valpen å bli håndtert. La børstingen inngå i kosestunden 5 til 10 min.
Bad av hunden Bruk en sklimatte som hunden kan stå på så den ikke sklir og skader seg eller blir redd. Du får produkt innfo i valpepakka, råd om shampo og balsam samt gode børster osv vil du også finne der. 
Noen vil også etter hvert velge å klippe ned hunden for å gjøre pelsstellet enklere , det en da skal være oppmerksom på , er at pelsen på den tibetanske terrier er dobbelt pelset med underull  med  striere overpels .Pelsen  beskytter hunden mot kulde og varme fra solen. dvs. om du klipper hunden helt ned til vinteren vil den fryse. Om sommeren kan den bli solbrent. Da er det svært viktig at at den har et egnet dekken og dress spes på vinteren, om sommeren må en også passe på solen .Anbefaler da og velge tid for klipp slik at pelsen har fått vokst seg litt ut litt spes. til vinteren. Eller om du velger å klippe velger en klipp som lar hunden få ha litt pels . Stell av pels slipper du ikke unna men blir jo selvfølgelig enklere med en kortere pels .

Om du ønsker deg en Tibetansk terrier må du like å stelle pels.
Den skal bades hver 8-10 dag ,litt avhengig hvor du bor. Bor du i by med mye trafikk eksos og støv, ukentlig bad anbefales.Etter bad skal den fønes helt tørr, så en god føner er et must en du kan regulere tempraturen på. Du vil merke når hunden får lengre pels så vil en skitten pels dra med seg mye mere skitt ,blader og sand inn. I en ren pels vil det ikke feste seg så godt og falle ut. Hunden bør børstes og gres ukentlig en til to ganger er en anbefaling spes. til førstegangs tibbeeiere .Jeg anbefaler å gre valpen daglig den første tiden for å venne valpen å bli håndtert. La børstingen inngå i kosestunden 5 til 10 min.
Bad av hunden Bruk en sklimatte som hunden kan stå på så den ikke sklir og skader seg eller blir redd. Du får produkt innfo i valpepakka, råd om shampo og balsam samt gode børster osv vil du også finne der.
Noen vil også etter hvert velge å klippe ned hunden for å gjøre pelsstellet enklere , det en da skal være oppmerksom på , er at pelsen på den tibetanske terrier er dobbelt pelset med underull med striere overpels .Pelsen beskytter hunden mot kulde og varme fra solen. dvs. om du klipper hunden helt ned til vinteren vil den fryse. Om sommeren kan den bli solbrent. Da er det svært viktig at at den har et egnet dekken og dress spes på vinteren, om sommeren må en også passe på solen .Anbefaler da og velge tid for klipp slik at pelsen har fått vokst seg litt ut litt spes. til vinteren. Eller om du velger å klippe velger en klipp som lar hunden få ha litt pels . Stell av pels slipper du ikke unna men blir jo selvfølgelig enklere med en kortere pels .

Nyeste kommentarer

03.01 | 09:37

Hei
Vi mistet vår kjære Shira 27/9-21😔 hun ble over 13 år, men sørger hver dag😭 kunne tenkt meg en tispe lik den beige som er på nest nederste bilde🥰

04.03 | 10:16

Så hææærlig ❤🐶

03.03 | 21:41

Gratulerer så mykje! 😍🇳🇴 Gler oss til å sjå bilder!

02.03 | 23:36

Gratulerer ❤🐶

Del denne siden