En tibetansk terrier er en rase som det er forholdsvis er lite sykdom på ,og er å anse som er relativt frisk hunderase .Men det finnes også sykdom her som for alle hunderaser . Som hofteproblematikk HD og arvelige øyesykdommer . Vi som oppdrettere tester våre avlshunder for Hd og alle avlshunder blir Dna testet  i henhold til anbefaling og krav fra Nkk og Nttk  dette er med på å trygge et sunt oppdrett. 
Våre valpekjøpere forplikter seg i kontakt å følge opp valpen/hundens helse årlige vaksiner samt hd rønken når hunden er 1 år  samt øyelyse hunden.
Vi sender med i valpepermen all data ang. rasen det er også å finne inn på Nttk.no all info om rasens helse.

En tibetansk terrier er en rase som det er forholdsvis er lite sykdom på ,og er å anse som er relativt frisk hunderase .Men det finnes også sykdom her som for alle hunderaser . Som hofteproblematikk HD og arvelige øyesykdommer . Vi som oppdrettere tester våre avlshunder for Hd og alle avlshunder blir Dna testet i henhold til anbefaling og krav fra Nkk og Nttk dette er med på å trygge et sunt oppdrett.
Våre valpekjøpere forplikter seg i kontakt å følge opp valpen/hundens helse årlige vaksiner samt hd rønken når hunden er 1 år samt øyelyse hunden.
Vi sender med i valpepermen all data ang. rasen det er også å finne inn på Nttk.no all info om rasens helse.

Nyeste kommentarer

03.01 | 09:37

Hei
Vi mistet vår kjære Shira 27/9-21😔 hun ble over 13 år, men sørger hver dag😭 kunne tenkt meg en tispe lik den beige som er på nest nederste bilde🥰

04.03 | 10:16

Så hææærlig ❤🐶

03.03 | 21:41

Gratulerer så mykje! 😍🇳🇴 Gler oss til å sjå bilder!

02.03 | 23:36

Gratulerer ❤🐶

Del denne siden